Games

Bij het BelevingsBuro maken wij alles in eigen huis. Het begint vaak met een gesprek met de klant, vaak bij u op locatie. Hier nemen wij uw wensen door en brainstormen we graag met u. Vervolgens gaan we met uw input aan de slag. Onze creatievelingen laten hun ideeën de vrije loop gaan met uw wensen in gedachte. Ondertussen is er overleg met de technische afdeling of alle ideeën haalbaar zijn.
In de eerste fase leggen wij onze plannen aan u voor via een moodboard. Zodra alles naar wens is gaan we naar fase 2.

Bouwen

De ideeën zijn er tijd om deze werkelijkheid te gaan maken. Onze technische afdeling wordt volledig op de hoogte gebracht door onze creatievelingen en ze gaan aan de slag met bouwen.

Of het gaat om iets relatief simpels of iets met heel veel techniek er in verwerkt dat maakt ons niet uit. We roepen wel is hoe gekker hoe beter.

Vaak bereiden we al veel voor in onze werkplaats. Zo kunnen de opbouwtijden ter plaatse vaak tot een minimum beperkt worden, en zo ook de overlast die het bouwen van een nieuwe beleving met zich mee kan brengen.

Als de bouw gereed is komen we in de laatste fase aan

Gebruiken

Voordat we weg gaan krijgt u een uitgebreide uitleg hoe alles werkt. Vaak ook nog met de nodige papieren om het nog eens rustig na te kunnen lezen.

Als u dit wenst kunnen we ook het personeel volledig trainen in het optimale gebruik en zo dus ook de optimale bezoekersbeleving.

We zijn altijd bereikbaar voor vragen en eventuele onverwachte problemen. Tijd om uw beleving te tonen aan het (grote) publiek.